BESTELLEN

Sugarbush Gifts levert producten van topkwaliteit in geschenkverpakkingen. Alle bestelde artikelen zijn verpakt in transparant cellofaanpapier en afgewerkt met mooie bijpassende linten en berichtkaartjes. Uw persoonlijke bericht moet worden toegevoegd bij het plaatsen van uw bestelling. Als er geen bericht vereist is, voeg dan nvt toe.

Een bestelling is gereed voor verzending binnen een tot twee dagen nadat deze is geplaatst en de betaling is verricht. Dit kan echter afhangen van het aantal bestellingen en onze voorraad. Als er onverwachte vertragingen zijn, neemt Sugarbush Gifts per e-mail contact met u op. Als u echter een speciaal verzoek heeft, laat ons uw wensen weten, bijvoorbeeld door ons een e-mail te sturen (info@sugarbush.nl) of door te bellen naar +316 41360982 of +31622687775 tijdens werkdagen tussen 09.00 en 16.00 uur.

Tijdens feestdagen zoals Kerstmis, Pasen, Valentijnsdag, Moederdag en Vaderdag raden we aan om uw bestelling tijdig te plaatsen om late levering en teleurstelling te voorkomen.

ZAKELIJKE KERST BESTELLINGEN

Voor logistieke doeleinden verzoeken wij dat alle zakelijke kerstbestellingen tot uiterlijk eind november via e-mail info@sugarbush.nl worden geplaatst.

 

© 2013 - 2023 Sugarbush Gifts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.